O frantura din Plai Festival Timisoara

“Eu scriu poezii. Colega mea creeaza haine. Fiecare face cate ceva. Vrem sa aratam ca se poate. “ Vocea e usor chinuita, insa vioaie si dornica de a spune cat mai multe. O asculta un cuplu de tineri. Ea tine in brate un bebelus. S-au oprit sa asculte mesajul celor de la Asociatia Ceva de Spus. Copiii sunt la masutele din fata, cautand obiecte intr-o cutie de nisip, folosindu-se doar de o mana, o tanara blonda isi expune hainele in centru, iar in dreapta se joaca baschet in scaun cu rotile. Mai incolo, Sebastian Linta, imbracat intr-un costum traditional romanesc prezinta beneficiile semintelor de canepa. Adulti si copii, deopotriva, stau in jurul mesei si, fie asculta cu atentie, fie mai “fura” cand si cand din pralinele cu seminte de canepa. In spate, un mester iscusit, Aurel Oprean, invata o fata sa sculpteze toiege din lemn, in vreme ce, in curte, cei de la Orfevru ne invata cum sa ne cream propriile bijuterii.

Mai sunt inca multe, foarte multe de aflat si facut la PLAI Festival asa ca, daca sunteti in Timisoara aveti ce face in seara asta plina de concerte, dar si maine! (Later edit: sau la anul). Merita, zic eu, cel putin pentru mesajele astea inspirationale si oamenii frumosi pe care ii vezi ici, colo.

Organizati un eveniment in Timisoara si ati dori un review obiectiv, dar scris, totusi, intr-o nota personala pe blog sau pagina de Facebook (poate chiar un articol mai amplu pentru unul dintre site-urile la care scriu – asa cum se va intampla cu Fuckup Nights Timisoara?

Ma puteti contacta aici https://www.facebook.com/marina.rasnoveanu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s