November Blogging Days in Timisoara – 10&11 Noiembrie 2017

De fapt, e November Notes in Social Media 2017, dar am facut un mic joc de cuvinte cu gandul la “November Rain” al celor de la Guns N’Roses sau “Sweet November” pe care da, am renuntat sa il mai vad in fiecare an, cum faceam pana acum ca pana si Keanu Reeves imbatraneste (dar tot the best of the best ramane 🙂 )

Lasand titlurile la o parte, evenimentul asta din Timisoara e unul la care sper sa ajung. Blogging TM 2.1 sau November Notes in Social Media 2017 va avea loc in perioada 10-11 Noiembrie 2017 la Casa AMG (Casa Adam Müller-Guttenbrunn) din Timisoara si promite cateva evenimente demne de mentionat, dar si de urmarit live, zic eu.

Va spun mereu ca in Timisoara se intampla o groaza de lucruri. Nu-mi dau seama daca e doar impresia mea (oricum sunt subiectiva in privinta orasului astuia, dar imi va trece dupa o perioada), dar e mult mai misto aici ca e orasul mai mic, toate lucrurile se intampla in centru, ritmul vietii nu e asa alert ca in Bucuresti, asa ca apuci sa ajungi la multe dintre aceste evenimente.

BloggingTM 2.1 este un proiect care are ca scop reconstruirea comunitatii de timisoreni care scriu in mediul online. Si da, sunt foarte multi, fie ca vorbim aici despre bloguri, pagini de Facebook personale sau de cei care administreaza paginile unor companii. Oamenii in Timisoara sunt foarte creativi, deschisi si mai sinceri fata de ei insisi. Iar asta se vede in scris. Si se vede bine.

Evenimentul acesta e despre , dar mai ales pentru ei. Pe langa cei care scriu, la BloggingTM 2.1 sunt invitati si cei care fac fotografii si le posteaza in mediul online. Poate asa intalnesc si eu vreun fotograf local care ar vrea sa demaram un proiect asemanator celui pe care l-am avut cu fotograful Cristian Bulugea, cine stie. Oricum ar fi, daca cunoasteti pe cineva in sensul asta si, in plus, va place si cum scriu eu, contactati-ma! 🙂

Pe langa conferinta propriu zisa de pe 10 noiembrie, cu mai multi speakeri invitati, pe 11 noiembrie vor avea loc si doua workshopuri foarte interesante: Literature and Marketing Lessons cu Raluca Kisescu si Building your own WordPress Blog cu Alexandra Giula. 

Mai multe detalii despre eveniment, speakeri, workshopuri si inscriere puteti gasi accesand site-ul lor oficial: http://bloggingtm.ro/evenimente/november-notes-social-media/
Sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/bloggingTM.ro/?fref=ts

Cat despre mine, cred ca cel putin pe 10 voi fi prezenta pentru ca nu prea ma pot lasa de scris. Nu stiu cat de misto scriu, inca mai am dubii dupa atatia ani de articole, Facebook texts, povestiri, scenarii scurte la inceput de drum :)) etc. Dar presupun ca asta e de bine, nu? Ca doar scrisul despre asta e: scris, sters, rescris, draft 1, draft 2, draft 3 etc. Eu mai am probleme la capitolul asta, in sensul ca ma extaziez dupa primul draft, dar lucram la asta, nu-i timpul trecut!

Asadar, cu cine ma mai vad la BloggingTM 21.? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s