Timishort Fest – proiectii de succes, pentru toate varstele, in Timisoara, intre 12-15 octombrie 2017

Unii dintre voi stiti ca scriu, pe langa articole, si povestiri scurte. Intr-un timp, am cochetat chiar si cu scenariile (tot scurte, ca la romane si feature scripts inca nu m-as baga). Asa ca m-am bucurat tare mult cand am aflat ca saptamana asta, chiar joi, are loc deschiderea Timishort Filmfest. In perioada 12-15 octombrie 2017, daca sunteti din Timisoara sau in trecere, sunteti asteptati la Cinema Timis si Casa Artelor pentru proiectii de tot felul, inclusiv o sectiune de scurtmetraje, TimiKids, destinata copiilor.

Gala de deschidere are loc Joi, la ora 19.00 la Cinema Timis unde o sa merg sigur si eu, nu de alta, dar proiectiile alese sunt succese internationale, accesibile publicului larg, fie ca este obisnuit sau nu cu astfel de filme. In celelalte zile ale festivalului vor urma scurtmetrajele de la celelalte sectiuni: Competitia Internationala, Competitia Nationala, Videorama si Timikids. Nu uitati ca tot festivalul asta vine la pachet si cu alte workshopuri, intalniri, Timishort Film Lab (un “laborator” despre toate etapele realizarii unui film), dar si cu petreceri faine la Escape Venue, The Note Pub si D’Arc.

Asadar, cu cine ma vad joi la Timishort Filmfest? Daca nu ajungeti, bineinteles, va povestesc eu cam ce a fost pe acolo! Mai multe detalii puteti afla si de aici —> http://www.timishort.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s