Jurnal de Endometrioza la final de drum

Cei care ma cunosc stiu ca in ultimii ani am scris foarte mult despre endometrioza, nu cred ca gresesc daca spun “cel mai mult” referindu-ne aici la Romania. Profesia mea de redactor m-a ajutat foarte mult in acest demers, am deschis la un moment dat si un website avand ca tema un stil de viata sanatos.

Astazi, insa, trebuie sa pun capat acestei directii din viata mea si sa va anunt ca nu voi mai scrie despre endometrioza si nici nu voi mai posta pe grupurile de gen. Proiectele si viata mea actuala nu imi mai permit asta si, la drept vorbind, cred ca contributia mea, deloc minora, in aceasta zona s-a incheiat.

Va multumesc tuturor pentru mesajele frumoase pe care le-am primit de-a lungul timpului, pentru toata inspiratia pe care mi-ati oferit-o, pentru modul demn si puternic in care ati ales sa gestionati endometrioza.

Salvati-va acest link, pentru ca acolo veti gasi in continuare toate articolele din Jurnal de Endometrioza. Asa cum spuneam aproape in toate articolele, pe langa consultul la medicul specialist in endometrioza, si aceste articole v-ar putea fi de mare ajutor.

Continuati sa credeti in voi, in sanatatea voastra si, cand trebuie, puneti si voi urmarul prin propriul research la o calitate mai buna a vietii voastre!

Va imbratisez cu drag si sper sa ma cititi si aici unde voi mai scrie din cand in cand (nu voi mai scrie nici pe The Healthy Journal).

Daca aveti propuneri de colaborari pe parte de redactare articole & social media, imi puteti scrie pe marina.rasnoveanu@gmail.com, va voi raspunde in masura timpului disponibil!

You rock, beautiful women! Niciodata sa nu uitati asta!

Marina Rasnoveanu

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s